L'anul·lació de l'acord d'aprovació dels comptes del 2004 no tindrà efectes pràctics, segons Economia


Temes relacionats

Una sentència del TSJC anul·la l'acord d'aprovació dels pressupostos del 2004 (23/abr/09)


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Economia, en imatge d'arxiu

El tinent d'alcalde d'Economia, en imatge d'arxiu

L'anul·lació de l'acord d'aprovació dels pressupostos locals del 2004 no tindrà cap conseqüència pràctica per al municipi, segons l'equip de govern. L'àrea d'Economia recorda que els comptes ja s'han liquidat i que van rebre el vistiplau de la Sindicatura de Comptes, tot i no incloure un annex amb les inversions d'aquell període, motiu pel qual el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anul·lat aquell acord.

El tinent d'alcalde d'aquest àmbit, Jordi Joly, ha especificat que la mateixa sentència no aclareix si la inclusió d'aquest document és obligatori, malgrat que la resolució subratlla que és d''indubtable gravetat'.

Joly ha remarcat que el recurs inicial de Núñez i Navarro pretenia que l'Ajuntament destinés partides del pressupost per a eventuals indemnitzacions als propietaris de Torre Negra.

En aquest sentit, el tinent d'alcalde ha destacat que la sentència del TSJC no dóna la raó a l'empresa en aquest punt i que tampoc no tindrà efectes pràctics.

Jordi Joly

La sentència no té efectes pràctics i, sobretot, no en té pel que fa a Torre Negra.



Segons Joly, l'equip de govern treballa per millorar la transparència dels comptes municipals i així evitar capítols com aquesta sentència.

Jordi Joly

Si el jutge vol més informació sobre els comptes de l 2004, la tindrà. Ja li dic que els comptes del 2009 no tenen res a veure amb els del 2004.



La sentència de TSJC, fruit d'un recurs de l'empresa Núñez i Navarro, anul·la l'acord d'aprovació dels pressupostos locals del 2004 perquè els comptes no incloïen un informe on es detallessin les inversions a executar en aquell període.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.