El descens de les comandes obliga a aturar la producció de Sharp un mes


  • Comparteix:

Planta santcugatenca de Sharp

Planta santcugatenca de Sharp

Sharp para la seva producció aquest mes a causa del descens de les comandes. La planta santcugatenca reiniciarà la fabricació a principis de juny amb una sola línia de producció, de les tres que havia tingut abans de l'aplicació dels diversos Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO). De fet, la plantilla es troba immersa en el tercer expedient temporal dels últims 24 mesos i s'allargarà fins al 30 de setembre.

Aquest ERO afecta 281 dels 330 treballadors i contempla 110 dies de suspensió. L'acord també inclou que els treballadors que han esgotat l'atur no estiguin afectats per l'expedient i, a més, es garanteixen cinc dies de vacances per Setmana Santa i 20 a l'agost.

Tot i això, l'aturada d'aquest maig està exclosa de l'ERO. El president del comitè d'empresa de Sharp, Eduard Pomar, ha explicat a Cugat.cat quina és la situació de la plantilla.

Eduard Pomar

Ens trobem amb una situació de manca de producció. Durant el mes de maig la fàbrica estarà parada.




L'ERO va ser ratificat fa poques setmanes pel 86% de la plantilla, després d'aconseguir una reducció dels dies d'afectació de 135 a 110.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.