El comerç local, indecís sobre la seva participació al Sant Cugat Actiu

Economia

Publicat el 4/mai/09 per Cristina Solias / Anna Gonzalez

La majoria dels comerços del centre consultats per Cugat.cat desconeixen si participaran a la mostra Sant Cugat Actiu, a una setmana vista de la seva celebració. Són pocs els comerços que han confirmat la seva participació, tot i que els hi sembla una bona iniciativa per dinamitzar el sector. La 10a edició de la mostra se celebrarà aquest cap de setmana i permetrà als botiguers obrir el diumenge.

Dels comerços consultats per Cugat.cat, la majoria asseguren que encara no saben si participaran a la mostra Sant Cugat Actiu, que els convida a obrir aquest diumenge. Les que hi vulguin participar ho poden fer mitjançant la figura del comerç adherit, que per 100 euros permetrà a les botigues de l'eix comercial formar part d'una 'botiga al carrer' senyalitzada i amenitzada amb activitats lúdiques.

Els motius de la indecisió varia segons els comerciants. Alguns asseguren que desconeixen la iniciativa.

Comerciants

Encara no ens han dit res. / És la primera notícia que tinc sobre aquesta iniciativa. / No podem saber si participarem si no rebem informació sobre el tema.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Altres ja tenen clar que no participaran, ja que consideren que la proposta no s'adapta a les seves necessitats. Escoltem els motius d'alguns dels comerciants.

Comerciants

Ens és complicat per infraestructura. / No hem arribat a completar la fitxa. / No creiem que el Sant Cugat Actiu sigui per nosaltres degut al tipus de producte que oferim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La fira estrenarà enguany un nou format que prescindirà de la carpa d'expositors i apostarà per mostres temàtiques pels carrers i places del centre, a més d'un circuit de botigues a l'eix comercial. La mostra substitueix la tradicional carpa per vuits espais repartits per la ciutat.