El president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat, Josep Baeta, ha xifrat entre un 25 i un 50% la caiguda de clients que està causant la crisi als bars i restaurants de la ciutat. Tot i aquestes dades, Baeta ha explicat que el context econòmic no afecta tots els establiments per igual i que n'hi ha alguns que no pateixen aquesta davallada general. L'eficiència i la imaginació són algunes les receptes que el president del gremi proposa per sortir de la crisi.
Baeta ha dit que s'ha notat un descens del nombre de clients de fins el 50 %.
Josep Baeta
Depén molt dels locals però per norma general notem una davallada d'entre el 25 i 50%.
Per fer-hi front, el president del gremi ha apuntat algunes idees com són la d'oferir plats similars però més econòmics, fer nous menús de cap de setmana i sobretot aprendre a ser més eficients i fer pinya amb el personal de l'establiment.
Baeta ha valorat molt positivament la presència d'alguns dels establiments a la mostra del Sant Cugat Actiu perquè permetrà a molts locals donar-se a conèixer a la ciutadania.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.