La crisi fa caure fins a la meitat els clients dels bars i restaurants de la ciutat

Terrasses de la plaça d'Octavià

Economia

Publicat el 8/mai/09 per Adria Claramunt

El president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat, Josep Baeta, ha xifrat entre un 25 i un 50% la caiguda de clients que està causant la crisi als bars i restaurants de la ciutat. Tot i aquestes dades, Baeta ha explicat que el context econòmic no afecta tots els establiments per igual i que n'hi ha alguns que no pateixen aquesta davallada general. L'eficiència i la imaginació són algunes les receptes que el president del gremi proposa per sortir de la crisi.

Baeta ha dit que s'ha notat un descens del nombre de clients de fins el 50 %.

Josep Baeta

Depén molt dels locals però per norma general notem una davallada d'entre el 25 i 50%.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









Per fer-hi front, el president del gremi ha apuntat algunes idees com són la d'oferir plats similars però més econòmics, fer nous menús de cap de setmana i sobretot aprendre a ser més eficients i fer pinya amb el personal de l'establiment.

Baeta ha valorat molt positivament la presència d'alguns dels establiments a la mostra del Sant Cugat Actiu perquè permetrà a molts locals donar-se a conèixer a la ciutadania.