Els serveis a la persona no han perdut clients davant la crisi econòmica


  • Comparteix:

El expositors del sector assistencial que participen al Sant Cugat Actiu expliquen que el seu és unàmbit emergent i que la crisi econòmica no hi ha fet caure la demanda. L'area de Serveis a la Ciutadania de l'Ajuntament també participa a la fira amb una carpa on s'informa als santcugatencs dels serveis que la ciutat ofereix com ajuts bàsics, salut pública i col·lectius socials. A part dels espais de l'Ajuntament, també hi ha dues carpes d'assegurances i un altra d'una empresa fisioterapèutica.

El Sant Cugat Actiu ajuda a les empreses de la ciutat a arribar a la ciutadania donant a conèixer la seva activitat. El sector de Serveis a la Persona també forma part dels expositors que hi ha repartits per la ciutat.

L'Ajuntament ha col·locat una carpa on explica als ciutadans quins serveis ofereix per superar l'actual conjuntura econòmica i ajudar les persones i famílies amb problemes socials. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha explicat les funcions de la seva àrea.

Carmela Fortuny

Tenims els ajust bàsics, la salut pública i finalment els col·lectius. A més compta amb la Cooperació i solideritat.


D'altra banda l'inspector de Santalucia Assegurances Sergi Ruiz i la responsable d'administració de Mans de Sant Mercè Folch expliquen que, tot i la crisi econòmica, no han notat una davallada de la demanda dels serveis.

Sergi Ruiz/Mercè Folch

La gent vol tenir assegurat els pocs recusrsos que té. / Al servei de massatges la gent segueix venint perquè si els fa mal s'ho volen mirar.


Les carpes del sector de Serveis a la Persona estan situades a la plaça de la Vila, davant de l'ajuntament.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.