El sector de l'automoció aposta per grans promocions per afrontar la crisi


  • Comparteix:

El sector de l'automoció planta cara a la crisi econòmica. Els empresaris de la ciutat han aprofitat la mostra Sant Cugat Actiu per apropar les seves ofertes al carrer. Segons el sector, les grans promocions són la principal estratègia d'un dels sectors més afectats per la conjuntura actual.

Acostar-se al client, fer descomptes i ampliar les promocions són les principals estratègies que utilitza el sector de l'automoció per fer front a la crisi econòmica. Les xifres de vendes han baixat considerablement i per això aprofiten oportunitats com el Sant Cugat Actiu per donar a conèixer les seves ofertes.

Alguns dels expositors que han estat presents a l'espai dedicat a l'automoció fan aquesta diagnosi del sector.

Gerents automoció

Està difícil, però es qüestió d'anar batallant. / El ritme de vendes està molt fluix.


Segons el sector, els empresaris hauran de reinventar les promocions i les ofertes per portar els clients fins als concessionaris. Tot i ser un dels sectors més afectats, tots coincideixen que se superarà la crisi.

Gerents automoció

Tornarà a engranar bé i sortirà bé. / Sempre hi ha crisi i sempre ens n'hem sortit. Sóc optimista per pensar que anirà bé.


Els concessionaris han col·locat els seus estands a l'espai dedicat a l'automoció de la mostra Sant Cugat Actiu, ubicat a la Rambla del Celler.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.