Laboratori d'Idees (5): L'Ajuntament aposta per la reactivació econòmica i la funció social per lluitar contra la crisi


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, destaca l'esforç de l'Ajuntament per pal·liar els efectes de la crisi des de dos grans eixos: la reactivació econòmica i la funció social. En una entrevista al Laboratori d'Idees de Cugat.cat, Joly remarca que que la ciutat ja havia treballat en els darrers anys perquè una frenada econòmica tingués el menor impacte possible.

Joly ha afegit que el nou model de Sant Cugat Actiu, descentralitzat i repartit per tota la ciutat, ha servit a l'Ajuntament per reduir costos i implicar la societat en el teixit empresarial i comercial de Sant Cugat.

El tinent d'alcalde d'Economia ha explicat les línies que segueix la seva regidoria per superar la crisi econòmica actual.

Jordi Joly

Hem de seguir dues línies estratègiques fonamentals, reactivació de l'economia i la funció social.


Joly també ha parlat de la manca del nou model de finançament per a Catalunya. Segons el titular d'Economia, aquesta situació suposa un problema per al país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.