Els santcugatencs celebren el renovat Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

Els santcugatencs consultats per Cugat.cat s'han mostrat molt satisfets amb el nou format del Sant Cugat Actiu. El públic celebra el desplegament de la mostra pels carrers de la ciutat perquè apropa més als ciutadans el gran nombre de propostes empresarials. Els estands comercials i les iniciatives culturals són les preferides entre els enquestats de Cugat.cat.

Els ciutadans de la nostra ciutat aproven amb bona nota el nou format de la mostra. Durant els dos primers dies, Cugat.cat ha consultat desenes de santcugatencs i tots celebren el canvi d'ubicació de la gran quantitat de propostes ofertes pel Sant Cugat Actiu.

Públic

És més còmode per veure-ho tot perquè està més repartit. / Hi ha una gran quantitat d'activitats per la mainada i pels comerciants, a més de la novetat del trenet. / El comerç és el que més m'interessa, sobretot per orientació professional.


La majoria dels assistents s'ha interessat per les propostes comercials i les iniciatives culturals, però creuen que els estands industrials són un bon estímul per a l'economia de la ciutat. De fet, el gran elogi a l'organització és la bona fusió de les activitats empresarials i familiars, sobretot pels més menuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.