115.000 visitants al Sant Cugat Actiu en l'estrena del nou format de la mostra


  • Comparteix:

La Mostra Sant Cugat Actiu ha rebut més de 115.000 visitants durant els tres dies d'exposició. Segons el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, el nou format de la fira ha funcionat i ha servit per donar un nou impuls al teixit empresarial de la ciutat. Aquesta desena edició confirma l'aposta del consistori per una fira exterior i dividida en diferents espais per sectors, tot i que es planteja millorar alguns aspectes d'aquesta primera prova pilot.

Segons l'Ajuntament, les xifres posen de manifest el bon resultat del nou format de la fira, que ha aconseguit reduir despeses pels expositors i arribar a més gent. Ho explica el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly.

Jordi Joly

Ens ha facilitat les coses i ha fet que la despessa pública i l'esforç de les empreses ha estat inferior.


El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, afirma que els comerciants que hi han participat n'estan molt satisfets, tot i que ha trobat a faltar més implicació.

Josep Lluís Galvany

El 98% dels participants estan d'acord amb el nou format, però no tots els comerciants hi han participat amb les mateixes ganes.




De la seva banda, el president de l'Associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha apostat per convertir la cita en una proposta anual.

Frederic boix

És un format més participatiu, més dinàmic i més innovador. S'hauria de fer anualment.



Joly també ha afirmat que, tot i la poca presència de comerços, la mostra Sant Cugat Actiu ha servit per posar de manifest que la proposta funciona i que la gent hi participa. De fet, segons Joly l'edició d'enguany ha aconseguit superar amb escreix la convocatoria anterior, que va sumar 70.000 visitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.