Èxit de la nova marca corporativa de Cugat.cat


  • Comparteix:

Bona acollida de la nova marca Cugat.cat presentada en la 10a Mostra del Sant Cugat Actiu. Els santcugatencs han valorat la creació d'aquest grup corporatiu ja que consideren que l'actualitat de la ciutat podrà arribar a més ciutadans i de manera més continuada.

Cugat.cat ha aprofitat la iniciativa del Sant Cugat Actiu per donar a conèixer la seva nova imatge corporativa i el seu nou logotip. El grup de comunicació multimèdia compta amb tres submarques en referència a les tres plataformes audiovisuals en què ofereix la informació local: ràdio, televisió i Internet. D'aquesta manera, la marca mare, Cugat.cat, engloba els canals Cugat ràdio, Cugat TV i Cugat diari.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, valora la bona acollida de la presentació de la marca.

Mònica Lablanca

La gent ja coneixia el diari electrònic de Cugat.cat, però encara no tenia clara la situació de la ràdio. Sobretot ha creat molta espectativa Cugat TV.


Els participants han acollit així la nova imatge del grup de comunicació multimèdia.

Participants

Està molt bé, pots trobar la informació en qualsevol lloc. / Podrem arribar a enterar-nos de les notícies del poble. / Arribareu més a prop dels santcugatencs.



El concurs de fotografia organitzat per Cugat.cat ha estat un èxit amb més d'un miler de participants. A més, les paperetes pel sorteig d'una càmera de fotos s'han exhaurit.



El nou canal de televisió, Cugat TV, es posarà en marxa a partir del proper mes de juny.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.