La falta de comandes amenaça la planta de Sharp a Sant Cugat


Temes relacionats

Sharp acomiada 110 treballadors de la planta santcugatenca (14/gen/09)

Sharp es compromet a potenciar les línies d'investigació de la planta de Sant Cugat (11/des/08)

Huguet visitarà la seu de Sharp al Japó per garantir el futur de la planta santcugatenca ( 7/des/08)


  • Comparteix:

Sharp té seu a Sant Cugat

Sharp té seu a Sant Cugat

La falta de càrrega de feina amenaça el futur immediat de la fàbrica de televisors de pantalla plana de la multinacional japonesa Sharp, a Sant Cugat. Segons han explicat a l'agència Efe fonts pròximes a l'empresa, des del Japó s'està dilatant l'assignació de nous encàrrecs de feina per a aquesta planta i que al juny la viabilitat de la factoria està seriosament compromesa.

Fonts de la companyia tecnològica han indicat que l'empresa no té previst presentar cap expedient, temporal o d'extinció, i que el seu objectiu és aplicar mesures de flexibilitat interna com la que ofereix la borsa d'hores per adaptar la producció a la demanda. Segons aquestes mateixes fonts, la direcció de l'empresa ha comunicat a la Generalitat la falta de càrrega de feina després del mes de juny i la incertesa que plana a partir d'aleshores sobre la factoria, l'única del grup nipó a Espanya.

En els seus contactes amb la Generalitat, Sharp només ha reconegut la possibilitat d'un ERO temporal en cas que la planta segueixi sense càrrega de feina, tot i que en cap moment s'ha plantejat el tancament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.