Cecot considera que Zapatero i Rajoy van perdre l'oportunitat de tancar acords d'Estat al debat del Congrés


  • Comparteix:

José Maria Rodriguez Zapatero i Mariano Rajoy en el debat sobre l'estat de la nació

José Maria Rodriguez Zapatero i Mariano Rajoy en el debat sobre l'estat de la nació

La patronal vallesana Cecot defineix l'últim debat de política general com una 'baralla pública dins el Congrés'. L'organització empresarial considera que s'ha perdut una oportunitat perquè els dos grans partits espanyols consensuessin acords d'Estat claus per superar la crisi econòmica. La patronal ha subratllat la importància de dinamitzar tres grans eixos: l'ensenyament, l'ocupació i la internacionalització de les empreses del país.

La patronal vallesana Cecot considera que el debat entre Zapatero i Rajoy hauria hagut de consensuar tres grans eixos per respondre a la crisi econòmica. En primer lloc, Cecot afirma que cal reformar l'educació i evitar el fracàs en l'ensenyament. També és necessari, segons la patronal, reduir l'atur i la destrucció de llocs de treball canviant el marc laboral. Per últim, cal dinamitzar el desenvolupament de les noves tecnologies i la internacionalització de les empreses del país.

El secretari general de Cecot, David Garrofer, explica què cal fer per respondre a la crisi.

David Garrofer

Si l'economia no exporta i no es crea valor i coneixement, no sortirem de la crisi.



Garrofer ha afirmat que, per sortir de la crisi, el país ha d'augmentar les exportacions però també fomentar la creació de valor i coneixement basats en la retenció de talent i ha subratllat la necessitat de crear un nou model econòmic que derivi d'un pacte d'estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.