La Cambra premia l'aposta de Hewlett-Packard per la innovació

Foto de família del Premis Cambra 2008

Economia

Publicat el 19/mai/09 per Miquel Herrada / Cristina Solias

L'empresa Hewlett-Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, ha guanyat el Premi Cambra 2009 a la millor iniciativa empresarial de la demarcació. La Cambra de Terrassa valora l'aposta per la innovació de la companyia des de fa 10 anys, culminada recentment amb l'obertura del Centre Internacional per a les Arts Gràfiques. Les empreses santcugatenques Konixbert Hi-Tech i el Sant Cugat Trade Center també han estat guardonades per la Cambra.

El premi a la iniciativa empresarial de la demarcació per a HP subratlla que la multinacional va crear l'any 2003 un centre d'innovació per centrar el seu negoci en les impressores de gran format, i que HP inverteix cada any 50 milions d'euros a la seva seu santcugatenca.

Konixbert High-Tech, que es dedica a la producció d'analitzadors moleculars per a laboratoris, ha guanyat un dels premis Cambra a la responsabilitat social corporativa. El jurat ha valorat que l'empresa hagi aconseguit un creixement sostingut a curt, mitjà i llarg termini, amb una gestió 'que promou les accions de Responsabilitat Social Corporativa'.

El president de Konixbert Hi-tech S.A., Josep Maria Gibert, es mostra satisfet amb aquest tercer guardó que reben de la Cambra de Terrassa.

Josep Maria Gibert

Ens ha sorprès gratament perquè és el tercer guardó que ens dóna la Cambra. És un mèrit de tot el col·lectiu i ens satisfà que ens reconeguin tot el nostre esforç.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El centre de negocis Sant Cugat Trade Center, de la seva banda, ha guanyat un dels premis Cambra a la iniciativa comercial i de serveis pel seu 'concepte modern d'espai multinegocis'.


El gerent del Sant Cugat Business Center, Juanjo Martínez, es mostra molt il·lusionat amb l'obtenció del premi.

Juanjo Martínez

Estem molt feliços perquè és una època on tots estem lluitant molt i un reconeixement com aquest en un moment com aquest ens dóna ganes de lluitar i ens motiva a fer les coses millor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El director gerent de la Cambra, Josep Prats, valora l'alta participació obtinguda en aquesta edició dels Premis Cambra 2009.


Josep Prats

Enguany hem tingut una participació de les més altes amb 42 candidatures. La valoració és satisfactòria per la mostra de la qualitat empresarial que tenim a la demarcació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, forma part del jurat dels premis, que també han distingit el president i fundador de la terrassenca Cirsa, Manuel Lao, amb el premi al lideratge empresarial.