L'Hotel Sant Cugat s'obrirà al públic al març del 2004


  • Comparteix:

L'arquitecte de l'obra, Pep Bonet, explica a l'alcalde Lluís Recoder com és l'estructura de l'edifici

L'arquitecte de l'obra, Pep Bonet, explica a l'alcalde Lluís Recoder com és l'estructura de l'edifici

El març de l'any vinent entrarà en funcionament l'hotel de 4 estrelles que l'empresa Habitat construeix a la rambla del Celler. L'hotel, de 5 plantes i 97 habitacions, té una forma obliqua de manera que s'integra en el paisatge urbà i permet la connectivitat dels carrers adjacents.

L'Hotel, que té una superfície construïda de 5.000 metres quadrats, disposa de 23 habitacions per planta, distribuïdes als laterals, de manera que l'espai central queda lliure i permet crear un zona oberta amb dos ascensors panoràmics.

A la primera planta se situarà la recepció i també un restaurant que, amb capacitat per 100 comensals, tindrà també un accés exterior pels clients que no siguin hostes de l'hotel.

Segons l'alcalde, la ciutat reclamava un hotel d'aquestes característiques que permeti potenciar l'activitat econòmica de la ciutat i alhora acollir el turisme cultural que genera el Monestir i que es veurà potenciat amb l'entrada en funcionament del Museu de la Ciutat.

Lluís Recoder

L'Hotel Sant Cugat ens ha de servir per atreure turisme cultural a la ciutat


En aquest sentit ja han registrat les primeres reserves d'habitacions pel mes d'abril de l'any vinent per part de grups d'empresaris de la ciutat.
L'arquitecte de l'obra, Pep Bonet ha explicat que la forma d'ull humà permetrà que l'edifici no representi cap agressió visual a l'entorn i faciliti el trànsit dels vianants pels carrers adjacents.

Pep Bonet

Ens preocupava molt que l'edifici no fos agressiu amb l'entorn


Les habitacions, que tindran un preu mig de 90 euros, han estat dissenyades amb una decoració sòbria i amb acabats de més qualitat del que pertocaria a un equipament de 4 estrelles. En total el grup Habitat ha invertit 10 milions d'euros en la construcció de l'hotel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.