La Cambra de Comerç de Terrassa proposa iniciatives per a una bona gestió empresarial


  • Comparteix:

Logotip de la Cambra de Terrassa

Logotip de la Cambra de Terrassa

La nova seu de la Cambra de Terrassa a la nostra ciutat serà l'escenari de dos de les cinc xerrades sobre administració empresarial. El cicle tindrà lloc entre el mes vinent i setembre. L'optimització del funcionament de les empreses en situació de crisi és el principal objectiu de les conferències.

La primera de les conferències tindrà lloc dimecres de la setmana vinent a la seu central de l'entitat, amb la millora de la productivitat en les indústries com a tema principal. El 10 de juny s'explicarà a la nostra ciutat com diferenciar-se de la competència en temps de crisi. La seu de la Cambra de Comerç a Sant Cugat també acollirà l'1 de juliol tota una sèrie de propostes per a la gestió empresarial.

A Terrassa, el 16 de juny es posaran sobre la taula iniciatives per a millorar les organitzacions de serveis. També a la seu central, es debatrà el 16 de setembre com identificar les oportunitats de negoci.

La iniciativa forma part de la campanya de la Cambra de Comerç 'Junts creem futur'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.