L'atur creix al maig un 1'84% a Sant Cugat, contradient la tendència general del país


Temes relacionats

Recoder celebra que la taxa d'atur de Sant Cugat sigui la més baixa de Barcelona però alerta que 'les xifres no són bones' ( 7/mai/09)

L'atur creix a Sant Cugat a un ritme superior a la mitjana del conjunt del país ( 7/mai/09)


  • Comparteix:

L'atur registrat a Sant Cugat ha passat en un mes de 3.157 a 3.215 persones

L'atur registrat a Sant Cugat ha passat en un mes de 3.157 a 3.215 persones

El mes de maig s'ha tancat a Sant Cugat amb un augment del nombre d'aturats. L'augment contradiu la tendència general del país, on l'ocupació ha repuntat lleugerament. En concret, a finals de maig hi havia a Sant Cugat 3.215 persones inscrites a les llistes de l'atur, 58 més que a finals d'abril.

Al conjunt de Catalunya, amb 221 persones aturades menys que a l'abril, s'ha registrat la primera reducció des que va començar la crisi. A hores d'ara, el nombre total de treballadors i treballadores en atur a Catalunya és de 505.041.

Amb un augment de l'1'84%, però, Sant Cugat contradiu aquest canvi de tendència. Altres ciutats com Barcelona també incrementen el seu número d'aturats.

De totes maneres, Sant Cugat continua sent la ciutat amb una taxa d'atur més baixa de l'àrea metropolitana, tal com destacava un estudi publicat el mes passat a 'La Vanguardia'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.