Unes jornades tècniques explicaran el projecte Impuls Lean a Sant Cugat

Logotip del projecte

Economia

Publicat el 12/jun/09 per Marc Sala

Donar a conèixer el sistema d'organització i gestió d'empreses Lean Management és l'objectiu de la 2a edició de les jornades tècniques sobre el projecte Impuls Lean. Es tracta d'un sistema que vol fomentar l'eficiència i l'orientació al client de les empreses per millorar el servei abaratint-ne despeses. La sessions tindran lloc a la delegació de la Cambra de Terrassa a Sant Cugat la setmana vinent.

El projecte Impuls Lean inclou diverses actuacions per fomentar la productivitat, flexibilitat i rendibilitat de les companyies. L'encarregat d'exposar els pilars d'aquesta filosofia empresarial serà el president de l'Institut Lean Management, Lluís Cuatrecasas.

El responsable d'innovació del Centre Tecnològic Leitat, Miquel Àngel Pérez, entitat promotora de l'Impuls Lean, explica les bases del projecte.

Miquel Àngel Pérez

Busca eliminar processos innecessaris en la producció i la reducció d'estocs, bàsicament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquesta jornada, altres ponents tractaran la situació del sector industrial en l'àmbit local. Les xerrades tindran lloc dimecres de la setmana vinent a la delegació santcugatenca de la Cambra de Terrassa, a partir de dos quarts de sis de la tarda.