Una conferència mostra a empresaris de la comarca com diferenciar-se de la competència


  • Comparteix:

Logotip de la Cambra de Comerç de Terrassa

Logotip de la Cambra de Comerç de Terrassa

Més d'una cinquantena de directius han assistit aquest dimecres a la xerrada 'Com diferenciar-se de la competència en temps de crisi?', organitzada per la delegació santcugatenca de la Cambra de Terrassa. L'objectiu és mostrar a les empreses eines per potenciar els seus punts forts per crear valor afegit i obtenir avantatges competitius en temps difícils.

Aquesta és la segona conferència del cicle dedicat a l'optimització de la gestió de l'empresa. En aquesta ocasió, l'accent s'ha posat en la diferenciació de productes davant la competència i el posicionament del negoci dins el mercat, destacant aquells elements que caracteritzen l'empresa.

La directora de la companyia Consultor Concept, Ester Almenar, ponent de la jornada, ha explicat a Cugat.cat que moltes empreses no saben com potenciar els seus punts forts.

Ester Almenar

No som capaços de mostrar en què som diferents i millors. En temps de crisi cal ubicar-te i diferenciar-te respecte la competència.




La setmana vinent una altra xerrada exposarà la filosofia empresarial del Lean Management.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.