El president de The Baeza Group, proper ponent del Santcugatribuna


  • Comparteix:

Mario Baeza

Mario Baeza

El president i conseller delegat de The Baeza Group, Mario Baeza, serà el ponent del proper Santcugatribuna. The Baeza Group és un fons d'inversió amb accions als mitjans de comunicació, desenvolupament immobiliari i companyies d'entreteniment. Aquesta sessió del fòrum empresarial tindrà lloc el primer dijous del mes vinent.

El títol de la ponència que pronunciarà Baeza és 'Compartir el coneixement per a créixer econòmicament. L'exemple del mercat de patents'. Baeza també és el fundador i president de V-Me Media, Inc., una nova cadena de televisió en castellà creada juntament amb el canal 13 i 33 noves estacions públiques de televisió que tenen un abast de més de 50 milions de llars. Baeza també és creador i president d’AJM Records, LLC. Ha estat conseller delegat i president de TCW/Latin America Partners, LLC. També ha estat nomenat per l'alcalde de Nova York, Michael Bloomberg, per ser president de la comissió llatina de mitjans de comunicació i entreteniment.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.