Acord entre l'EMD i els comerços valldoreixencs per promoure els establiments del territori

Imatge aeria de Valldoreix

Economia

Publicat el 18/jun/09 per Marc Texidó

L'EMD i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix (ACEV) han signat aquesta setmana un acord de col·laboració per potenciar el comerç del territori. Entre les actuacions que es duran a terme, hi ha la senyalització de comerços, empreses i activitats culturals, i s'editarà una guia comercial. A banda l'EMD estudia la possibilitat d'instal·lar un mercat setmanal al carrer del Bruc.

Aquest dilluns l'EMD i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix han signat un conveni que estableix un nou espai de col·laboració entre l'administració i l'entitat amb l'objectiu de promoure el comerç del territori entre els ciutadans.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha explicat a Cugat.cat el conveni.

Montserrat Turu

És la primera vegada que es formalitza una relació de col·laboració entre l'EMD i l'associació de comerciants.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Entre les accions que s'emprendran i que es concretaran progressivament, hi ha la millora de senyalització dels comerços, l'edició d'una guia anual dels comerços i empreses, la inclusió d'un directori a la web de l'EMD i l'organització d'una fira de comerç per la Festa Major del territori.

Turu ha explicat a més que des de l'EMD s'està treballant en la possible instal·lació d'un mercat setmanal a Valldoreix que es podria situar a la zona de l'estació.