Els 180 estands de la Mostra Sant Cugat Actiu ja estan adjudicats


  • Comparteix:

La Mostra Sant Cugat Actiu, que se celebrarà del 25 al 27 d'aquest mes, ja ha aconseguit vendre la totalitat dels 180 estands del recinte. La fira, que espera la visita d'unes 70.000 persones, pretén convertir-se en un aparador de l'oferta comercial, industrial i de serveis de la ciutat.

Uns 30 comerços s'han incorporat, per primer any, a la Mostra Sant Cugat Actiu, que ja ha aconseguit vendre tots els estands. Tot i que en aquesta setena edició s'ha ampliat en 24, el número d'expositors, alguns comerços i empreses de la ciutat s'han hagut de quedar fora per falta d'espai.

En total són 35.000 metres quadrats de superfície situats al Parc de l'Arborètum on els visitants podran, amb una sola passejada, fer un recorregut per l'oferta econòmica i comercial de la ciutat. Segons ha explicat el regidor de Comerç, Jaume Tubau, la voluntat és ser una mostra del ric teixit comercial que té Sant Cugat:

Jaume Tubau

Creiem que en aquesta mosta està molt representada l'oferta comercial de serveis i indústria de la ciutat



A banda del recinte d'exposició, la Mostra Sant Cugat Actiu acollirà, a més, activitats complementàries com ara conferències i demostracions.
Durant els dies que duri la Mostra, unes petjades enganxades a la vorera, indicaran als visitants com arribar fins al recinte firal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.