El Sant Cugat Centre Comercial renova el conveni per patrocinar el Teatre-auditori


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha signat amb el Sant Cugat Centre Comercial un nou conveni per patrocinar l'oferta de música clàssica de 2003 del Teatre-auditori. L'aportació econòmica del centre comercial és de 28.500 euros que esponsoritza, entre d'altres, els concerts de Pasqua i Cap d'Any.

Amb la signatura d'aquest conveni, Sant Cugat Centre Comercial continua sent empresa associada al programa de Mecenatge del Centre Cultural. Com l'any anterior, el centre comercial patrocina les actuacions de música clàssica. En el que portem d'any, ha patrocinat el Bolero de Ravel de l'Orquestra Simfònica i les Cantates de l'Any del Mil·lenari.

L'alcalde Lluís Recoder ha agraït al president de la comunitat de propietaris de Sant Cugat Centre Comercial, Juan Vicente Quiles, que hagi renovat el seu compromís amb el Teatre-auditori:

Lluís Recoder

Aquest conveni representa un compromís molt important per part dels propietaris del Sant Cugat Centre Comercial amb la ciutat


Sant Cugat Centre Comercial patrocina altres espectacles pendents de representar-se com el concert de Nadal i el de Pasqua, que arriba aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.