La Cambra de Terrassa premia avui tres empreses de Sant Cugat


Temes relacionats

La Cambra premia l'aposta de Hewlett-Packard per la innovació (20/mai/09)


  • Comparteix:

Foto de família dels Premis Cambra 2008

Foto de família dels Premis Cambra 2008

Tres empreses santcugatenques reben avui algun dels guardons dels Premis Cambra 2009 a Matadepera. L'empresa Hewlett-Packard (HP) ha obtingut el Premi Cambra a la millor iniciativa empresarial. La Cambra de Terrassa també ha valorat la tasca de Konixbert Hi-Tech i el Sant Cugat Trade Center.

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa organitza anualment des de 1977 els Premis Cambra. Aquesta entrega, que reuneix al voltant de 500 persones cada any, reconeix públicament les empreses i persones que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la demarcació.

El director gerent de la Cambra, Josep Prats, ha valorat l'alta participació i la qualitat d'aquesta edició dels Premis Cambra 2009.

Josep Prats

Enguany hem tingut una participació de les més altes amb 42 candidatures. La valoració és satisfactòria per la mostra de la qualitat empresarial que tenim a la demarcació.


L'empresa Hewlett-Packard (HP), amb seu a la nostra ciutat, ha guanyat el premi a la millor iniciativa empresarial de la demarcació. Aquest premi destaca la inversió d'HP de 50 milions d'euros cada any a la seu santcugatenca, i també la creació l'any 2003 d'un centre d'innovació per focalitzar el seu negoci en impressores de gran format.

D'altra banda, l'empresa santcugatenca Konixbert High-Tech, dedicada a la producció d'analitzadors moleculars per a laboratoris, ha estat guardonada amb un dels premis Cambra a la responsabilitat corporativa. El jurat li ha atorgat aquest premi per aconseguir un creixement sostingut a curt, mitjà i llarg termini amb una gestió 'que promou les accions de Responsabilitat Social Corporativa'.

Aquest és el tercer guardó que aquesta multinacional rep de la Cambra de Terrassa. El president de Konixbert Hi-tech S.A., Josep Maria Gibert, s'ha mostrat satisfet per rebre un guardó de factor humà.

Josep Maria Gilbert

Ens ha sorprès gratament perquè és el tercer guardó que ens dóna la Cambra. És un mèrit de tot el col·lectiu i ens satisfà que ens reconeguin tot el nostre esforç.


Finalment, el centre de negocis Sant Cugat Trade Center ha guanyat un dels premis Cambra a la iniciativa comercial i de serveis, que subratlla el seu 'concepte modern d'espai multinegocis'.

El gerent del Sant Cugat Business Center, Juanjo Martínez, va afirmar que està il·lusionat per l'obtenció d'aquest premi.

Juanjo Martínez

Estem molt feliços perquè és una època on tots estem lluitant molt i un reconeixement com aquest en un moment com aquest ens dóna ganes de lluitar i ens motiva a fer les coses millor.




L'acte, presidit pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, serà a les vuit de la nit a la masia La Tartana de Matadepera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.