La Xarxa Eurocities elogia la innovació del campus santcugatenc Esade-Creàpolis


Temes relacionats

El secretari general de la xarxa Eurocities visita Sant Cugat (16/feb/09)

Sant Cugat ja és membre de la Xarxa Eurocities (17/oct/08)


  • Comparteix:

Els representants de l'Ajuntament de l'Haia, institució que presideix la Xarxa Eurocities, han visitat aquest dissabte el complex d'Esade-Creàpolis, amb seu a la nostra ciutat. Els membres d'Eurocities han ressaltat que el campus santcugatenc d'Esade és un projecte innovador, un valor prioritari en l'economia europea actual.

Sant Cugat forma part d'aquesta xarxa europea de ciutats, juntament amb deu municipis vallesans liderats per Terrassa. Precisament la nostra ciutat ha estat la última parada de la visita que els membres de la Xarxa Eurocities han fet a diversos projectes de l'economia vallesana. Ho explica el secretari de la Xarxa Eurocities a l'Eix de Terrassa, Joan Chicón.

Joan Chicón

Els representants han estat tres dies a l'Eix Terrassa. Hem fet sessions informatives i visites de camp a projectes que englobin els 11 municipis que integren la xarxa.


La ciutat holandesa de l'Haia presideix actualment la xarxa Eurocities. El tinent d'alcalde de Relacions Internacionals de l'Haia, Fritz Huffnagel, ha explicat durant la visita que el campus santcugatenc és un exemple d'innovació perquè vincula el món universitari amb l'empresarial.

Fritz Huffnagel

És un projecte innovador que combina negocis i universitat, una fórmula amb èxit a altres llocs. La innovació és una prioritat en l'agenda de la Unió Europea.



Sant Cugat, integrada en l'eix de Terrassa, és membre de ple dret d'Eurocities des de principis d'any. La xarxa pretén estrènyer els vincles entre més de 130 municipis pertanyents a una trentena d'estats europeus.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.