La gratuïtat de la C-16 pels usuaris habituals s'amplia des de Terrassa fins a Sant Cugat


  • Comparteix:

El tram de la C-16 entre Sant Cugat i Terrassa serà totalment gratuït pels usuaris habituals a partir del mes de setembre. D'aquesta forma, la Generalitat dóna resposta a les reivindicacions dels ajuntaments, entre ells el de Sant Cugat, que considerava insuficient la gratuïtat parcial que s'aplicava fins ara al tram entre Terrassa i Rubí.

Aquesta nova mesura afectarà tots aquells conductors que passin més de vuit vegades al mes per aquesta via en dies feiners. La novetat arriba després que les pressions dels ajuntaments arrenquessin a la Generalitat el compromís de fer un estudi de mobilitat per a les poblacions de Sant Cugat, Rubí i Terrassa. El document ha reconegut el gran volum de vehicles que transiten habitualment per l'avinguda de l'Estatut de Rubí i la BP-1503 per estalviar-se el peatge.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig, creu la nova mesura permetrà la descongestió de les vies de Rubí i Les Fonts:

Felip Puig

Els ciutadans de Rubí, Terrasa i Sant Cugat veuran millorada la capacitat de circulació entre aquests tres municipis


L'alcalde ha rebut amb satisfacció aquesta notícia, i ha reconegut que esperaven aquesta supressió des de fa temps:

Lluís Recoder

Ara si que beneficiarà aquesta gratuïtat els ciutadans de Sant Cugat i per tant em sento satisfet


El control per a poder aplicar els descomptes es farà a través del tele-tac i no es podrà dur a terme fins el setembre, perquè encara s'ha d'adequar aquest sistema a les entrades i sortides de la C-16.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.