Triple reconeixement a empreses santcugatenques en els Premis Cambra Terrassa


  • Comparteix:

Tres empreses santcugatenques han rebut aquest dimecres guardons dels Premis Cambra de Terrassa 2009 en una cerimònia a Matadepera. L'empresa Hewlett-Packard (HP) ha obtingut el Premi Cambra a la millor iniciativa empresarial. La Cambra de Terrassa també ha valorat la tasca de Konixbert Hi-Tech en el camp de la responsabilitat social corporativa i el Sant Cugat Trade Center, en l'àmbit de millor iniciativa comercial.

Amb més de 25 anys de vida a Sant Cugat, HP ha obtingut el Premi Cambra a la millor iniciativa empresarial. El vicepresident i director general de HP, Santiago Morera, ha destacat l'arrelament de la companyia al Vallès Occidental.

El Sant Cugat Trade Center ha guanyat el guardó de millor iniciativa empresarial. El gerent d'aquest espai, Juanjo Martínez, ha subratllat l'especial valor del reconeixement atorgat a la companyia local a causa de l'actual crisi.

Konixbert Hi-Tech s'ha endut el reconeixement en l'àmbit de la responsabilitat social coporativa. El director de desenvolupament corporatiu de l'empresa, Jordi Reverter, ha remarcat que és un premi que valora la llarga trajectòria de la companyia.

Escoltem Morera, Martínez i Reverter, per aquest ordre.

Guanyadors

El reconeixement públic de la nostra gent ens fa il·lusió. / Quan arriba un premi en aquesta crisi, és especialment gratificant. / És molt agraït i ja hem rebut altres premis.






Els discursos de les autoritats han estat marcats per la crisi econòmica. El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Marià Galí, ha posat l'economia productiva com a garantia per sortir de l'actual estat econòmic. Segons Galí, cal un suport de la classe política a l'activitat empresarial com a millor política social.

Marià Galí

La millor alternativa contra la crisi és potenciar la polítca empresarial com a millor política social.



El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha elogiat l'esforç de les empreses premiades per innovar en període de crisi. Segons Nadal, el govern fa tot el possible per facilitar la tasca de la companyies malgrat aquest context. El conseller ha animat les empreses a continuar treballant.

Joaquim Nadal

Cal aconseguir obrir escletxes i mercats, i innovar per trobar nous camins en aquest context gens fàcil.




L'entrega de premis ha tingut lloc a Matadepera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.