Sharp es compromet a seguir amb la producció des de Sant Cugat


Temes relacionats

La falta de comandes amenaça la planta de Sharp a Sant Cugat (11/mai/09)

Sharp acomiada 110 treballadors de la planta santcugatenca (14/gen/09)


  • Comparteix:

Exterior de la fàbrica Sharp a Sant Cugat / foto: El Periódico de Catalunya

Exterior de la fàbrica Sharp a Sant Cugat / foto: El Periódico de Catalunya

La multinacional japonesa Sharp, amb seu a Sant Cugat, s'ha compromés a mantenir el centre de producció de la nostra ciutat amb uns 570 treballadors. Fonts de l'empresa han explicat que la fàbrica santcugatenca està estudiant l'entrada de nous productes i noves oportunitats de negoci. Segons informa La Vanguardia, aquests productes estan relacionats amb la producció de plaques fotovoltaiques per l'energia solar.

Fins que aquest pas no arribi, l'empresa ha explicat que a Sant Cugat 's'ha desenvolupat recentment una nova línia de televisors que aproparà la tecnologia de Sharp als mercats locals'. D'aquesta manera la planta de la nostra ciutat se situarà com una fàbrica desenvolupadora de productes i no només com a centre d'ajustaments de televisors.

Amb tot, els treballadors continuen preocupats després dels últims mesos d'incertesa. Segons el diari del grup Godó els empleats de la planta de la nostra ciutat estan a l'espera que l'empresa els informi sobre la capacitat real de la fàbrica. Recordem que al maig la falta de càrrega de feina amenaçava el futur immediat de la fàbrica de televisors de pantalla plana de la multinacional japonesa a Sant Cugat. En aquell moment, l'empresa, des del Japó, va explicar que s'estava dilatant l'assignació de nous encàrrecs de feina per a aquesta planta i que al juny la viabilitat de la factoria podia està seriosament compromesa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.