Els santcugatencs són, amb diferència, els principals usuaris dels Túnels de Vallvidrera


  • Comparteix:

Cada dia circulen pels túnels prop de 35.000 vehicles

Cada dia circulen pels túnels prop de 35.000 vehicles

Quatre de cada 10 viatges que es fan pels Túnels de Vallvidrera són entre Barcelona i Sant Cugat, concretament un 43%. Els santcugatencs es converteixen així en els principals usuaris d'aquesta via, que l'any passat va registrar gairebé 12 milions de desplaçaments. Després d'aquest 43% de viatges que tenen com a origen o destí Sant Cugat, hi ha l'11% de Terrassa, el 8% de Rubí i el 6% de Sabadell. La resta de trajectes es fa per enllaçar altres localitats més allunyades.

Els santcugatencs van passar l'any passat més de cinc milions de vegades pels Túnels de Vallvidrera, segons es desprèn de les últimes dades facilitades per l'empresa concessionària, Tabasa.

La majoria d'aquests desplaçaments, més d'un 85%, es fan per raons de feina, més de casa a la feina que de la feina a casa. El perfil d'usuari més comú és un home, el que representa el 71% dels casos, dels quals un 59% tenen entre 26 i 40 anys i un 35% d'aquests utilitza un cotxe de gamma alta i fa, en un 74% de les vegades, el trajecte sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.