El preu de l'habitatge de segona mà a Sant Cugat cau un 5,5 per cent


  • Comparteix:

El preu de l'habitatge de segona mà a Sant Cugat ha caigut un cinc i mig per cent en el primer trimestre de l'any, segons les dades de la immobiliària idealista.com. Sant Cugat ha experimentat la retallada més important dels preus d'entre les ciutats del nostre entorn, però continua sent la segona ciutat més cara de la província, amb un preu mig de 2.950 euros per metre quadrat.

Segons els autors d'aquest estudi, que ha analitzat el preu més de 100 habitatges de Sant Cugat i més de 10.000 de les províncies de Madrid i Barcelona, encara és massa d'hora per aventurar que aquesta davallada suposi un nou cicle immobiliari. Des de la web immobiliària s'apunta, més aviat, a una correcció dels preus després d'un creixement constant durant l'any passat, que a la ciutat va arribar al 52 per cent. Així ho explica un dels responsables de l'informe, Fernando Encinar:

Fernando Encinar

Potser és massa aviat per parlar d'un canvi de cicle immobiliari


Segons les dades d'aquest estudi, els preus de Madrid capital són un 6 per cent més cars que els de la ciutat comtal. En canvi, els preus de la resta de poblacions de la província són més cars a Barcelona, fins al punt a Sant Cugat és paga més per un habitatge de segona mà que al municipi d'Alcobendas, el més elevat de la comunitat madrilenya. Tot i aquestes diferències, a Catalunya s'ha començat un procés de correcció dels preus:

Fernando Encinar

Ara hi ha menys compradors i són més cautelosos en el moment de comprar un habitatge


L'estudi situa Sitges com la ciutat més cara de la província, mentre tres municipis del nostre entorn, Terrassa, Sabadell i Rubí, tenen l'habitatge de segona mà més barat d'entre les 19 poblacions analitzades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.