Un reportatge mostra el present i el futur de la companyia farmacèutica Boehringer Ingelheim


  • Comparteix:

Interior de la planta santcugatenca de Boehringer Ingelheim

Interior de la planta santcugatenca de Boehringer Ingelheim

Cugat tv publica un reportatge sobre Boehringer Ingelheim. La multinacional farmacèutica acaba d'invertir més de 16 milions d'euros a la planta que té a la nostra ciutat. L'objectiu és posar en marxa dues noves línies de producció d'injectables estèrils i augmentar la producció un 50%, superant els 300 milions d'injectables l'any per donar resposta al seu màxim client, que actualment és la Xina. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Aquest nou reportatge de Cugat tv mostra de prop les instal·lacions de la companyia farmacèutica i el procés d'elaboració de medicaments com els injectables estèrils.

El gerent de comunicació de l'empresa, Santiago Culí, explica durant aquests minuts de reportatge el passat, el present i el futur de la companyia.

Ara, Boehringer Ingelheim té l'objectiu de posar en marxa dues noves línies de producció d'injectables estèrils i augmentar la producció un 50%, superant els 300 milions d'injectables l'any per donar resposta al seu màxim client, que actualment és la Xina.

Aquestes dues noves zones, que són la cinquena i la sisena línies de l'empresa farmacèutica, permetran consolidar la planta de producció de la nostra ciutat com un centre estratègic de la companyia en l'àmbit mundial.

Escoltem Culí.

Santiago Culí

El gran impulsor d'aquesta demanda ha estat el mercat xinès.


Durant el reportatge, Culí detalla el procés que ha de seguir a partir d'ara la inversió. L'objectiu és posar en marxa les noves línies de producció d'aquí a dos mesos i tenir-les consolidades a finals de 2011.

Santiago Culí

Aquests dues línies entraran en funcionament a finals de setembre però no estaran al 100% fins el 2011.


La fàbrica de Boehringer Ingelheim a la nostra ciutat exporta els seus productes a més de 100 països. Actualment és la desena farmacèutica de l'Estat espanyol amb una plantilla de més de 700 treballadors només a la planta santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.