Els treballadors del Banc Sabadell inicien el trasllat a la nova seu de Sant Cugat


  • Comparteix:

Uns 500 treballadors de l'àrea comercial del Banc Sabadell començaran durant la Setmana Santa el trasllat a la nova seu que l'entitat financera ha construït a Sant Cugat. La direcció del banc ha assegurat que estan treballant per millorar les noves condicions de treball, després de les reivindicacions que han fet els afectats pel canvi.

El trasllat de la plantilla, corresponent a l'àrea comercial, començarà pels volts de Setmana Santa i es farà de forma esglaonada en torns de 40 persones. Això suposa que en uns dos mesos estigui fet el trasllat i el nou edifici del Banc Sabadell pugui començar a funcionar a ple rendiment.
D'altra banda, per al Director General Adjunt d'Organització i Recursos, Juan-Cruz Alcalde, aquest temps permetrà anar detectant els problemes que sorgeixen i buscar solucions a les reivindicacions dels treballadors. Segons Alcalde, les dues parts tenen voluntat d'arribar a un acord.

Juan-Cruz Alcalde

Hi ha un esperit negociador per ambdues parts per solucionar els problemes que el trasllat pugui comportar


Alcalde ha explicat que, de moment, estan negociant un acord amb FGC per facilitar els desplaçaments i que ja han previst un servei de restaurant a preus molt econòmics.
Pel que fa al nou edifici, situat al polígon de Can Sant Joan, té una superfície de 18.000 metres quadrats, dels quals el banc només n'ocupa la meitat. Els 9.000 metres restants es llogaran a diferents empreses, encara per determinar.
L'edifici, que permetrà a Banc Sabadell alliberar la seu de serveis centrals, està pensat fins al més petit detall i busca en tot moment la màxima comoditat i eficiència dels treballadors, tenint en compte fins al mínim aspecte de la decoració i dels mobiliari d'oficina.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.