Puja la demanda del consum particular de cotxes d'Avancar Carsharing a l'estiu

Imatge d'una mostra d'Avancar Carsharing a la Plaça Quatre Cantons

Economia

Publicat el 30/jul/09 per Adriana Díaz

La demanda de l'operadora de servei de lloguer compartit de cotxes Avancar Carsharing augmenta als mesos d'estiu. Les vacances fan que el consum professional disminueixi i, en canvi, el consum particular pugi, segons ha afirmat a Cugat.cat el director general d'Avancar Carsharing, Josep Sala.

L'augment del consum particular de cotxes a l'estiu es justifica amb l'ús més intensiu per part d'aquests clients quan estan de vacances. En canvi, les empreses redueixen l'ús de lloguer de cotxes d'Avancar Carsharing ja que la majoria dels seus treballadors estan en període de vacances. Així ho ha explicat el director general d'Avancar Carsharing, Josep Sala.

Josep Sala

El client professional a l'estiu acostuma a baixar el seu consum, però en canvi, el consum particular augmenta molt perquè hi ha més gent que usa el cotxe quan està de vacances.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Actualment, al voltant de 100 santcugatencs són socis d'Avancar Carsharing. De cara al futur, Sala ha explicat que la tendència dels socis a la nostra ciutat és a l'alça.

Josep Sala

Estem parlant d'un centenar de clients pròpiament de Sant Cugat i amb tendència d'anar creixent a mida que passi el temps.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Finalment, pel que fa a la flota, l'empresa es manté a l'expectativa de l'augment o disminució de la demanda de cotxes per donar un servei correcte a totes les persones que vulguin fer-ne ús.