Pas important d'Indo en la seva cursa cap a la solvència


  • Comparteix:

L'empresa de material òptic, Indo

L'empresa de material òptic, Indo

L'empresa de material òptic Indo, amb seu a Sant Cugat, fa un pas endavant en la consolidació de la seva solidesa financera a través del seu pla estratègic amb diferents enteses. El pacte amb la multinacional japonesa Hoya, el compromís amb la seva 'pool' de bancs per refinançar el 85% del seu deute i l'entesa amb l'Institut Català de Finances per a l'obtenció d'un préstec de vuit milions d'euros són els objectius més destacats assolits per la companyia.

L'aliança amb el primer fabricant òptic japonès, la marca Hoya, li permetrà l'intercanvi i el subministrament de tecnologia i productes, i l'acord amb les entitats financeres l'ajudarà a obtenir beneficis. Davant aquesta situació, el president executiu d'Indo, Juan Casaponsa, ha valorat positivament el moment que està vivint l'empresa i s'ha mostrat optimista amb les oportunitats que li poden sorgir en un futur.

Indo és una multinacional que es dedica a la fabricació de lents, muntures i ulleres de sol, entre d'altres instruments òptics. Amb exportacions a més de 80 països, l'empresa de material òptic és un dels líders en el sector dins l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.