Sant Cugat Comerç posa a disposició de les entitats un estand de la mostra Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç posarà a disposició de les entitats santcugatenques un estand a la mostra Sant Cugat Actiu. Durant l'assemblea ordinària de l'entitat també s'ha presentat a la ciutat la targeta de crèdit 'Comerç Català', impulsada per l'Associació Catalana de Botiguers.

Aquesta nova targeta donarà moltes avantatges als clients del comerç local. La targeta és totalment gratuïta pels usuaris, i permet, per exemple, finançar el pagament de les compres sis mesos, sense cap recàrrec. Actualment hi ha 51 comerços santcugatencs que admeten aquestes targetes, i des de Sant Cugat Comerç es facilitarà la introducció de la targeta. Segons la presidenta de l'associació de comerciants, Maria Eulàlia Egea, ha costat introduir aquestes targetes a la ciutat, perquè els botiguers tenen poc marge:

Maria Eulàlia Egea

És un tema important pels comerciants i també pels consumidors


D'altra banda, l'associació prepara un concurs per atraure més visitants a Sant Cugat Actiu i regalar vals de compra entre els clients habituals. Els establiments adherits regalaran, durant els dies previs a la fira, unes butlletes, que s'hauran de dipositar a l'estand de la Fira, i entraran al sorteig de vals de compra de 30 euros. A més, la presència de l'associació de botiguers a Sant Cugat Actiu es doblarà aquest any, amb un estand per la pròpia entitat i un altre que es cedirà a associacions de veïns i entitats santcugatenques, tal com explica Maria Eulàlia Egea:

Maria Eulàlia Egea

Aquest any tenim dos stands i un el cedim a les associacions


L'assemblea ordinària de l'entitat també ha donat el vistiplau als pressupostos de l'any passat, que han tancat amb superàvit. Segons Egea, els comptes de l'entitat van bé, i el superàvit s'aplicarà a noves inversions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.