Sant Cugat, sisè municipi de l'Estat espanyol amb l'habitatge lliure més car el segon trimestre


  • Comparteix:

El metre quadrat a Sant Cugal val més de 3.000 euros

El metre quadrat a Sant Cugal val més de 3.000 euros

Sant Cugat és el sisè municipi de més de 25.000 habitants amb el preu per metre quadrat d'habitatge lliure més car de l'Estat espanyol durant el segon trimestre de l'any. Les dades difoses pel ministeri de Vivenda a partir de valors de taxació confirmen que la nostra ciutat se situa per darrera de San Sebastián, Pozuelo de Alarcón, Barcelona, Getxo i Madrid amb un preu de 3.243 euros el metre quadrat.

A Catalunya, Sant Cugat és la segona ciutat amb on el metre quadrat és més car en vivenda lliure, només per darrera de Barcelona, on val 3.460 euros. En ciutats properes, el preu per metre quadrat se situa sobre el 2.142 euros a Rubí, els 2.120 euros a Sabadell i a 2.040 euros a Terrassa.

El preu de l'habitatge ha caigut un 7,2% en el global de Catalunya el segon trimestre, seguint la línia de la resta de l'Estat espanyol.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.