Els comerciants de la plaça de Barcelona i rodalies regalaran un viatge a Tenerife entre els clients


  • Comparteix:

Les botigues de la zona comercial de la plaça de Barcelona sortejaran un viatge a Tenerife entre totes aquelles persones que facin les seves compres en aquests comerços entre el 22 i el 26 d'abril. Aquest sorteig s'emmarca dins de la campanya de Sant Jordi que té com a objectiu promocionar aquestes botigues entre els ciutadans.

L'únic requisit que s'ha de complir per participar en aquest sorteig és fer alguna compra, durant la campanya, en qualsevol de les botigues que formin part de l'Associació Zona Comercia de la Plaça Barcelona i rodalies. Juntament amb el tiquet de la compra, els clients rebran unes butlletes que hauran d'omplir i dipositar en les urnes del comerç. Tots aquells que ho facin optaran a un viatge d'una setmana per a dues persones a Tenerife amb totes les despeses pagades. Conxita Juliana, presidenta de l'associació explica quin és l'objectiu d'aquesta iniciativa.

Conxita Juliana

Amb aquest sorteig volem potenciar el comerç de la nostra zona


El sorteig es farà el diumenge 27 d'abril en l'estand de Sant Cugat Comerç dins de la Mostra Sant Cugat Actiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.