Banc Sabadell, amb seu local, obté la certificació ambiental ISO 14001 a Madrid


  • Comparteix:

Banc Sabadell té seu local

Banc Sabadell té seu local

L'edifici de Banc Sabadell a Madrid ha aconseguit la certificació mediambiental ISO 14001, després que en els darrers anys també l'hagin obtingut les seus de la nostra ciutat i Barcelona. Les mesures establertes per l'entitat financera han aconseguit reduir en un 4% el seu consum de paper Din-A4 en el darrer any. L'objectiu per aquest 2009 és que més del 80% del consum de paper dels centres corporatius sigui reciclat.

Banc Sabadell va introduir el 2006 el Sistema de Gestió Ambiental (SGA) que li ha permès obtenir el certificat mediambiental als tres centres, un d'ells, Sant Cugat. L'entitat financera ha obtingut la nova certificació a Madrid després de superar una auditoria i establir una sèrie de protocols d'actuació que garantitzen el respecte al medi ambient en tots els processos interns que es desenvolupen al centre.

Entre les mesures establertes per Banc Sabadell hi ha la recollida selectiva de residus, l'estalvi energètic, la minimització dels consums de paper i aigua i la reducció de les emissions de CO2. De cara als propers mesos, l'entitat vol posar en marxa la recollida selectiva també a la seva xarxa d'oficines que consta de 1.200 agències i sucursals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.