El propietari de la companyia, el mateix Joan Pros, explica durant una nova entrega del programa 'Ciutat d'emprenedors' el procés d'elaboració d'un gelat artesanal i la filosofia de la iniciativa.
Actualment, la gelateria compta amb un obrador que a la vegada és botiga al carrer Santa Maria de Sant Cugat, i amb dos punts de venda més, un al costat del mercat de TorreBlanca i l'altre a Rubí. Escoltem Joan Pros.
Joan Pros
Tinc tres botigues, som vuit treballadors en època de màxima venda, tot i que normalment en som quatre.
Tot i l'estabilitat que ha aconseguit a la ciutat, l'empresa no té el futur assegurat ja que, com explica Pros, de moment no hi ha continuïtat familiar.
Joan Pros
No hi ha descendència que segueixi, de moment. Les coses artesanals a vegades s'acaben.
Joan Pros, gelats i torrons artesans va obrir les seves portes al 1983.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.