Cugat tv et convida a conèixer la història d'un artesà emprenedor, el gelater Joan Pros


  • Comparteix:

Botiga de Joan Pros al carrer Santa Maria

Botiga de Joan Pros al carrer Santa Maria

Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat, publica avui un reportatge sobre Joan Pros, gelats i torrons artesans. L'empresa vinculada a la ciutat des de fa 26 anys no fa vacances i refresca les altes temperatures durant l'estiu amb els gelats, orxates i granissats artesans. Durant l'època estival, Joan Pros duplica la plantilla per afrontar la demanda, però no té el futur assegurat a causa de la falta de continuïtat en el negoci familiar. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Aquest nou reportatge de Cugat tv mostra de prop la història i la situació actual d'una companyia que porta més de 26 anys oferint els seus serveis a la ciutat, amb gelats a l'estiu i torrons a l'hivern.

El propietari de la companyia, el mateix Joan Pros, explica durant una nova entrega del programa 'Ciutat d'emprenedors' el procés d'elaboració d'un gelat artesanal i la filosofia de la iniciativa.

Actualment, la gelateria compta amb un obrador que a la vegada és botiga al carrer Santa Maria de Sant Cugat, i amb dos punts de venda més, un al costat del mercat de TorreBlanca i l'altre a Rubí. Escoltem Joan Pros.

Joan Pros

Tinc tres botigues, som vuit treballadors en època de màxima venda, tot i que normalment en som quatre.



Tot i l'estabilitat que ha aconseguit a la ciutat, l'empresa no té el futur assegurat ja que, com explica Pros, de moment no hi ha continuïtat familiar.

Joan Pros

No hi ha descendència que segueixi, de moment. Les coses artesanals a vegades s'acaben.





Joan Pros, gelats i torrons artesans va obrir les seves portes al 1983.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.