Banc Sabadell facilita la implicació dels seus empleats amb projecte solidaris


  • Comparteix:

Seu de Banc Sabadell a Sant Cugat

Seu de Banc Sabadell a Sant Cugat

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha posat en marxa un programa de voluntariat corporatiu destinat a facilitar la participació dels seus treballadors en activitats solidàries d'ONG. Un dels primers projectes que han nascut d'aquesta iniciativa és la col·laboració d'una empleada del banc amb l'organització Ulls del Món.

L'empleada seleccionada, Olga Lloret, de 34 anys, gaudirà d'un permís retribuït a l'octubre que li permetrà viatjar al Sàhara per desenvolupar el projecte. La seva missió serà coordinar les tasques logístiques d'un equip de treball de l'ONG Ulls del Món en el qual també s'integren nou professionals del sector sanitari.

En paral·lel a aquesta iniciativa, l'entitat bancària ha engegat també una campanya interna perquè el personal interessat pugui col·laborar econòmicament amb aquesta acció solidària.

L'ONG Ulls del Món es va crear l'any 2001 i té com a objectiu portar als països més pobres assistència sanitària de tipus oftalmològic. Actualment compta amb una xarxa de més de 700 voluntaris i, a més del Sàhara, ha portat a terme la seva activitat també a Moçambic i Bolívia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.