Sant Cugat té gairebé 3.600 aturats, un 60% més que fa un any


  • Comparteix:

Cua d'aturats

Cua d'aturats

L'atur a Sant Cugat ha augmentat a l'agost en 271 persones, un 8,1% més respecte al mes anterior. Ara la xifra total de desocupats és de 3.599, gairebé un 60% més que fa un any, quan n'hi havia 2.253. Els increments d'aturats a la ciutat d'aquest mes i del darrer any estan per sobre de la mitjana catalana.

A Catalunya, en el darrer mes els aturats han crescut un 4,68%, una xifra per sota del 8,1% local. Sant Cugat també està per sobre la mitjana catalana d'increment de la desocupació en els darrers 12 mesos: durant aquest període, a Catalunya ha crescut un 51,7% mentre que al municipi ho ha fet en un 59,7%. A més, amb aquestes xifres, Sant Cugat manté el descens d'ocupació registrat ja al juliol, després que al maig i al juny s'havia iniciat una recuperació.

La patrona vallesana Cecot qualifica l'augment de l'atur del mes d'agost de 'dada negativa' però diu que no és cap sorpresa. La Cecot augura que els propers mesos tampoc no seran positius per a les taxes d'ocupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.