El TSJC torna a anul·lar uns pressupostos municipals, ara els del 2005, a instàncies de Núñez i Navarro


Temes relacionats

El ple convalida l'aprovació dels pressupostos municipals del 2004 (22/mai/09)

L'anul·lació de l'acord d'aprovació dels comptes del 2004 no tindrà efectes pràctics, segons Economia (27/abr/09)

Una sentència del TSJC anul·la l'acord d'aprovació dels pressupostos del 2004 (23/abr/09)


  • Comparteix:

El ple haurà de convalidar l'aprovació dels pressupostos del 2005

El ple haurà de convalidar l'aprovació dels pressupostos del 2005

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha tornat a anul·lar un acord d'aprovació dels pressupostos municipals, aquesta vegada el dels comptes del 2005, a instàncies del grup Núñez i Navarro. El tribunal hi troba defectes de forma, com la manca d'un annex detallat d'inversions, els mateixos que ja va detectar en els pressupostos del 2004.

En la resolució, fruit d'un recurs de l'empresa Núñez i Navarro, el tribunal argumenta bàsicament un defecte formal dels pressupostos per anul·lar l'acord que els va aprovar: es tracta de la no-inclusió d'un annex on s'especifiquessin les inversions d'aquell període.

En un comunicat, el grup Núñez i Navarro -enfrontat a l'Ajuntament pels seus interessos urbanístics a la Torre Negra- considera que aquesta sentència, sumada a la que ja va anul·lar l'acord d'aprovació dels pressupostos del 2004, posa de manifest la 'il·legal actuació' de l'Ajuntament.

Igual que en l'anterior ocasió, el ple municipal haurà de convalidar un acord d'aprovació dels pressupostos del 2005. Tot i això, l'equip de govern reitera que la sentència no té efectes pràctics ja que els comptes de fa quatre anys ja s'han liquidat i van rebre el vistiplau de la Sindicatura de Comptes, tot i no incloure l'annex amb les inversions d'aquell període.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.