El projecte de creació d'una federació d'associacions de comerç satisfà els botiguers


  • Comparteix:

El comerç local ha acollit amb satisfacció el projecte de crear una federació d'associacions de botiguers, però probablement no es podrà constituir fins l'estiu. L'objectiu de la federació d'associacions de comerciants és facilitar les gestions administratives dels seus membres i, com a representants de més de 400 botiguers, convertir-se en un interlocutor vàlid amb les diferents regidories de l'Ajuntament.

Durant l'última trobada, els representants del comerç han vist amb bons ulls la creació d'aquesta nova entitat, tot i que per alguns botiguers planteja el problema de pagar una nova quota. Ho explica la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea:

Maria Eulàlia Egea

La idea agrada a tothom, tot i que hi ha barris més entusiastes i d'altres més passius


La Federació permetrà donar nous serveis als botiguers i als compradors, establint acords per aconseguir descomptes en l'ús dels pàrkings del casc urbà, cursos de formació gratuïts o la targeta de crèdit 'Comerç Català'. Maria Eulàlia Egea ha subratllat que, per gaudir d'aquests avantatges, els botiguers hauran de formar part de Sant Cugat Comerç o d'associacions de barri. En aquest sentit, Egea valora molt positivament la creació de noves associacions en els últims mesos, de la mà de la Cambra de Terrassa:

Maria Eulàlia Egea

Una federació no pot fer soci a un botiguer a títol personal


Les diferents associacions de zona emprendran una campanya per donar a conèixer als comerciants els avantatges de federar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.