La farmacèutica Roche ven les seves oficines de Barcelona per finançar part de la seu de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'empresa farmacèutica Roche ha aconseguit 13 milions d'euros per finançar la construcció de les seves noves instal·lacions a Sant Cugat, gràcies a la venda de les actuals oficines de Barcelona. L'empresa Núñez y Navarro ha adquirit aquests edificis, que Roche ocuparà fins que a l'estiu es traslladi al polígon de Can Sant Joan.

Amb la venda de la seu de Barcelona, Roche ha obtingut 13 dels 33 milions d'euros que comporta la creació de les instal·lacions a Sant Cugat. La nova seu de Roche Diagnòstics, filial espanyola del laboratori suïs, estarà situada al polígon de Can Sant Joan, entre les multinacionals Hewlett Packard i Deustche Bank.

La companyia, que factura 213 milions d'euros, va adquirir els terrenys a l'Institut Català del Sòl, més de 38 mil metres quadrats on s'estan aixecant les oficines i el centre logístic. El centre de logística ja s'ha posat en funcionament, mentre que les oficines s'obriran al juliol.

Amb aquest trasllat, Sant Cugat passa a acollir el centre de decisió mundial de desenvolupament de software per a hospitals. Actualment, Roche és un dels grups mundials que lideren la investigació sobre la salut mitjançant la creació de productes innovadors per al diagnòstic ràpid i segur d'una malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.