La delegació de la Cambra de Comerç de Terrassa celebra un any a Sant Cugat


Temes relacionats

Obre la delegació de la Cambra de Terrassa per assessorar l'empresariat de la zona ( 5/set/08)


  • Comparteix:

Inauguració de la delegació

Inauguració de la delegació

La delegació territorial de la Cambra de Comerç de Terrassa celebra un any a Sant Cugat des d'on ha apropat els seus serveis a les empreses de l'eix de la nostra ciutat, Rubí i Castellbisbal. En aquest període, la delegació ha ofert cursos formatius als empresaris d'aquesta zona i ha buscat la col·laboració amb l'administració i el món empresarial per impulsar el valor afegit a les empreses. De cara al futur, la delegació espera treballar més a fons amb el teixit empresarial i les administracions de la zona per optimitzar recursos.

La delegació territorial de la Cambra de Comerç de Terrassa va obrir les seves portes a Sant Cugat el 5 de setembre del 2008. Des d'aleshores, 800 empresaris de la zona han participat en actes i iniciatives impulsats des de la cambra.

El director gerent de la Cambra, Josep Prats, mostra la seva satisfacció per la feina feta des de Sant Cugat en declaracions a Cugat.cat.

Josep Prats

Hem organitzat les activitat en què tenim anys d'experiència i tenim un contacte més proper amb les empreses.


A més, la seu santcugatenca ha acollit 10 sessions informatives que han abordat qüestions com el comerç internacional, el desenvolupament empresarial i la promoció del comerç.

A la ciutat, la cambra ha signat aquest any un conveni amb l'Ajuntament, el SC Trade Center i EsadeCreapolis amb l'objectiu de promoure la creació d'empreses de valor afegit. Prats destaca la importància de potenciar als emprenedors.

Josep Prats

Ajudar les persones emprenedores a crear la seva empresa és necessari sempre.






La delegació territorial de la cambra està ubicada al carrer Vallespir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.