La santcugatenca Núria Cabutí, nova consellera delegada de Random House Mondadori


  • Comparteix:

Núria Cabutí

Núria Cabutí

La santcugatenca Núria Cabutí ha estat nomenada consellera delegada del grup editorial Random House Mondadori. Cabutí, que fins ara s'encarregava dels segells infantils i de butxaca de l'editorial, serà la màxima responsable de totes les activitats del grup a l'Estat espanyol i l'Amèrica Llatina.

Cabutí assumirà les noves responsabilitats a partir de l'1 de gener del 2010, en substitució del fins ara conseller delegat del grup, Riccardo Cavallero, que ara ocuparà el càrrec de director general de l'àrea de llibres de Mondadori a Itàlia.

Nascuda a Barcelona i resident a Sant Cugat, Núria Cabutí és llicenciada en Ciències Econòmiques i té un màster en Economia i Direcció d'Empreses. Va arribar al sector editorial l'any 1992 com a adjunta a la direcció general de Plaza & Janés. Sis anys després va ser nomenada directora de màrqueting de la companyia i, a partir de la creació de l'empresa conjunta Random House Mondadori l'any 2001, va assumir la direcció de màrqueting i comunicació. Més recentment, s'ha responsabilitzat de la divisió infantil i juvenil, a més del segell de butxaca DeBolsillo, a partir del 2007.

Amb seu a Barcelona, Random House Mondadori va néixer l'any 2001 amb l'aliança de Random House -una divisió de Bertelsmann- i el grup italià Mondadori. En l'actualitat compta amb 14 segells, entre els quals destaquen DeBolsillo, Lumen, Debate, Mondadori i Plaza & Janés, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.