La fundació puntCat vol que tots els comerços de Sant Cugat estiguin a Internet amb el domini .cat


  • Comparteix:

Jordi Iparraguirre durant la presentació

Jordi Iparraguirre durant la presentació

La fundació puntCat vol apropar Internet i el domini .cat a tots els comerços de Sant Cugat. Així ho ha dit el director de la fundació, Jordi Iparraguirre, durant la presentació oficial de la nova seu de l'entitat al centre d'EsadeCreapolis de la nostra ciutat. Actualment hi ha més de 37.000 dominis .cat registrats.

El domini .cat celebra el seus quatre anys d'existència amb un canvi d'ubicació de la seva seu central. Des de mitjans de setembre aquesta entitat privada sense ànim de lucre treballa des del centre d'EsadeCreapolis i aquest divendres s'ha presentat a Sant Cugat davant una cinquantena de persones

El director de la fundació, Jordi Iparraguirre, ha explicat que un dels seus objectius se centra en la nostra ciutat.

Jordi Iparraguirre

Un dels nostres objectius a Sant Cugat és ajudar el petit comerç perquè estiguin a Internet on puguin expandir el seu radi d'acció.


El regidor de Comunicació i Innovació, Jordi Puigneró, ha participat en l'acte de presentació i s'ha mostrat obert al fet que la fundació pugui oferir els seus mecanismes per ajudar el comerç de Sant Cugat.

Jordi Puigneró

Em sembla un proposta molt positiva. Que els comerços de Sant Cugat tinguin una marca a Internet amb el domin .cat és molt bona idea.




Durant la presentació Puigneró ha dit que l'arribada de la fundació puntCat a la ciutat, Sant Cugat esdevé 'capital catalana d'Internet'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.