Recoder: 'Amb els pressupostos de l'Estat podrem donar ús al Celler Cooperatiu'


Temes relacionats

Els pressupostos de l'Estat de l'any vinent recullen 673.000 euros per rehabilitar el Celler Cooperatiu ( 2/oct/09)


  • Comparteix:

La partida per rehabilitar el celler és de 673.000 euros

La partida per rehabilitar el celler és de 673.000 euros

L'alcalde considera que és una bona notícia que el projecte de pressupostos generals de l'Estat inclogui una partida de 673.000 per a la rehabilitació del Celler Cooperatiu. Lluís Recoder recorda, però, que la xifra no permetrà executar el projecte previst inicialment, però sí donar un ús ciutadà a l'equipament municipal.

El projecte de rehabilitació de l'edifici modernista de l'arquitecte Cèsar Martinell es va quedar aturat quan l'empresa encarregada de la rehabilitació va fer fallida. Els pressupostos generals de l'any passat van incloure una partida de 580.000 euros que va desencallar el projecte, tot i que es va haver de refer ja que la xifra s'allunyava del gairebé un milió d'euros del cost.

L'alcalde creu que els 673.000 euros inclosos en el projecte de pressupostos d'aquest any són una bona notícia i permetran donar un ús ciutadà a l'equipament.

Lluís Recoder

És un bona notícia que s'incloguin aquests diners pel Celler Cooperatiu. Òbviament no podrem fer el projecte inicial però sí una rehabilitació per donar-li un ús ciutadà.



Els pressupostos han entat al Congrés aquesta setmana i s'aprovaran a finals d'any. Recoder considera, però, que no són els comptes que l'Estat espanyol necessita per sortir de la crisi.

Lluís Recoder

Tinc la sensació que no són els pressupostos que l'Estat necessita per sortir de la crisi. L'Estat espanyol és dels pocs que no mostra símptomes de recuperació de la crisi.




El projecte dels comptes també inclou els trams que falten del projecte del Quart Cinturó i l'adaptació de la via a ample europeu de la línia Papiol-Mollet de Renfe, dos projectes d'infraestructures contemplats a l'Estatut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.