Els Premis de Reconeixement al Progrés Empresarial de la Cecot arriben aquest mes

Una edició passada dels premis

Economia

Publicat el 5/oct/09 per Núria Juanico

Aquest mes se celebren els Premis de Reconeixement al Progrés Empresarial que organitza la patronal vallesana Cecot. El lema que inspira els premis és 'Reimpulsem' i té la intenció d'incentivar les activitats més originals que hagin contribuït al desenvolupament del teixit empresarial. El 14 d'octubre es farà públic el veredicte del jurat i els guardons es lliuraran en la 15a Nit de l'Empresari, que tindrà lloc el 30 d'octubre a Terrassa.

Sota el lema 'Reimpulsem', els Reconeixements de Cecot al Progrés Empresarial d'enguany estan destinats a aquelles iniciatives basades en models de gestió responsable, eficaç, eficient i competitiva. El jurat atorgarà els vuit Reconeixements a les empreses, institucions i persones que s'han destacat per la seva contribució al desenvolupament econòmic i empresarial del país.

El secretari general de la Cecot, David Garrofé, explica el sentit del lema de l'edició d'enguany.

David Garrofé

Aquest any volem buscar un eix estimulant per a les empreses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els guardons d'enguany compten amb diverses categories, entre les quals destaca l'empresa més internacional, la millor iniciativa empresarial jove i el comerç o servei més dinàmic. El jurat està format pel conseller d'Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, i el secretari general d'Innovació, Universitat i Empresa, Enric Aloy, entre altres.