Autocugat renova el conveni de col·laboració amb Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder i Josep Maria Negre en l'acte de signatura del conveni

L'alcalde Recoder i Josep Maria Negre en l'acte de signatura del conveni

Ràdio Sant Cugat i Autocugat han renovat el seu conveni de col·laboració durant un any més. D'aquesta manera, Autocugat reafirma la seva confiança en l'emissora municipal i continua el seu suport a un bon nombre de programes.

Lluís Recoder com a president de l'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana i Josep Maria Negre, gerent d'Autocugat, han signat aquest conveni que es mantindrà en vigor des de l'u de juny d'enguany fins el 31 de maig de l'any vinent. Aquest document defineix el marc de la inversió publicitària que realitzarà Autocugat en els programes de l'emissora. Segons Lluís Recoder, Autocugat demostra un cop més, el seu compromís amb la ciutat.

Lluís Recoder

Opel Autocugat fa una aposta clara per la ciutat i per les seves entitats


De la seva banda, Josep Maria Negre ha definit la relació entre Autocugat i Ràdio Sant Cugat com un matrimoni feliç sense separacions. Així mateix, Negre ha reiterat la important tasca de difusió de l'esport local que fa aquesta emissora, sobretot amb els premis Esport en Marxa.

Josep Maria Negre

Estem engrescats amb la nova edició dels premis Esport en Marxa perquè fan una tasca de difusió molt important


L'empresa farà possible espais com el Sant Cugat al Punt l'Informatiu, la segona edició de d'Esport en Marxa o els informatius Sant Cugat Avui i Notícies Vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.